was successfully added to your cart.

Coș

Pentru început trebuie specificat că in acest articol ne referim la OLX ca reprezentant al platformelor de vânzări produse si servicii. În același timp, nu ne referim aici la cei care folosesc aceste platforme pentru a se promova, ci la acei DJ pe care doar acolo ii poți găsi.

  1. TIMPUL TĂU ESTE VALOROS!

Ai găsit rapid anuntul „sonorizare evenimente„, dar cât durează sa cauți alte detalii? Un Dj pe OLX nu are reviews/pareri de la clienți și nu poți ști cum au decurs alte evenimente. Ești dispus să riști un moment important din viața ta, fie el nuntă, botez, majorat sau orice alta petrecere, pentru care ai depus timp si efort in a o organiza, pentru a afla „pe pielea ta” cum decurge o astfel de colaborare? Sfatul nostru este să te informezi. Și poate unele detalii tehnice nici nu te interesează. „Sa isi faca DJ-ul treaba” nu? Ei bine, de cele mai multe ori, aparatura folosită, sonorizarea in sine, este secretul ca evenimentul să fie unul de succes. Doar asta îți dorești, nu?

  1. NU ȘTII CÂT DE SCUMP POATE FI UN DJ IEFTIN

De cele mai multe ori, pe OLX gasiti acel anunț „sonorizare evenimente”sau mai nou”dj de inchiriat preturi, prețul este public, fix sau ușor negociabil, daca se încadrează si in planul dumneavoastră de buget, cu atât mai bine. Mâna pe telefon – apel – contract. Însă, revenind la subiectul de mai sus legat de detaliile tehnice, un preț afișat direct înseamnă ca pentru orice tip de eveniment, sonorizarea este aceeași, fie ca organizați nunta într-o sală cu 200 de invitați, fie ca aveți un separeu cu 30 de persoane. O echipă de profesioniști alege sonorizarea având în vedere mai mulți factori, printre care și mărimea și rezonanța sălii in care are loc evenimentul. În plus, e un lucru știut că acel lucru/serviciu accesibil ca preț (ieftin) nu este neapărat și bun.

 

Mai pe scurt, pentru a nu vă încărca cu detalii tehnice, este important sa știți că o aparatură de sonorizare profesionistă implică un cost mare de achiziție și întreținere și asta se reflecta și in prețul final. Tot la prețul pentru sonorizare intră si remuneratia personalului. Dacă un astfel de „Dj evenimente” de pe OLX știe să schimbe trei piese și să pună un mix de pe YouTube, e normal să ceară un preț accesibil. Dar același lucru poate ca știe să facă și vărul Fane Acum ce mai contează ca e sala prea mare si nu se aude, sau daca se aude cu întreruperi, sau e sala mică si vibrează geamurile?

3. NU VREI SĂ ÎȚI ASUMI RISCUL UNUI EȘEC

Și pe bună dreptate, nimeni nu vrea sa trăiască eșecul unui eveniment, mai ales când se presupune că e unul important, din moment ce ai ales sa cauți sonorizare si nu pui tu muzica de pe laptopul/telefonul personal. Așa că dacă tot ai făcut pasu pentru a cauta sonorizare pentru evenimentul tău, ar fi bine să apelezi la profesioniști. Si nu mă refer la acele anunturi „dj profesionist” pentru că acolo ai doar un număr de telefon. Nimeni nu îți spune „Știți, sunt altii mult mai buni ca mine si cu echipamente performante, dar vreau sa fac și eu un ban pe lângă salariul din corporație”. La telefon și la semnarea contractului toți suntem profesioniști. Încercați mereu să vă îndreptați spre acele firme de organizari evenimente sau sonorizare evenimente care au o adresă web/un site bine structurat unde puteți găsi toate detaliile, atât tehnice cât și păreri ale altor clienți. Evenimentul tau e important si trebuie sa fii sigur că aceasta va fi fără cusur.

Echipa AzZa Events oferă servicii de sonorizare profesioniste, și vom găsi soluții ideale pentru nevoile dumneavoastră. Numeroasele recomandări din partea clienților ne plaseaza in topul firmelor de organizari evenimente, deoarece pe lângă serviciile de sonorizare, oferim programe artistice menite să vină in completarea evenimentului tău.

 

×