Câștigă bani!

Recomandă AzZa.ro prietenilor, familiei sau angajatorului tău și câștigă un comision de 10% la orice contract de prestari servicii semnat!

Vreau să colaborăm
Be Smart! Recomandarea ta poate genera venituri

Construim o echipa de success.

Acesta este un sistem affiliate „win to win situation” o colaborare reciproc avantajoasă pe termen lung. Suntem o echipa de oameni pasionați de muzică, licențiați in domeniu de activitate: Dj, videograf, fotograf evenimente (Nunta, Botez, Petrecere Corporate, Banchet, Private Party) mai multe detalii in pagina Despre noi.

Cum pot castiga bani?

Recomanda-ne unui prieten, la locul de muncă sau pe retele sociale (Facebook, Instagram, Blog personal etc..). Trimite-ne un email la contact@azza.ro sau suna la nr de tel afisat in pagina de contact cu detalii despre tine ( nume, localitate, telefon, email ) si numele de referinta al clientului tău.

  1. Discutăm telefonic sau email despre oferta noastră si necesităţile clientului spre exemplu: pachetul optim pentru un botez cu un numar mai mare de 100 de persoane este Bronze.
  2. Stabilim o intalnire pentru a semna contractul de prestari servicii cu clientul.
  3. Cat ai spune..MAGIC! Iti poti incasa comisionul in aceeasi zi. Dupa urmatorul calcul: Pachet Bronze pentru botez, valoare 450 euro/ 10% comision colaborator = 45Euro

Cum imi pot incasa banii?

Pentru colaboratori din Bucuresti/Ilfov direct la sediul nostru: Militari Residence Str.Luceafărului nr.29B.

Pentru colaboratori din alte orase: plata se face prin paypal, revolut sau transfer bancar.

Atenție: Pastrăm confidențialitate in discuția cu clienții. Nu divulgăm date personale despre colaboratorii nostri. Această pagină este privată, nu publică.

Profesionalism

Luăm în serios responsabilitatea noastră ca evenimentul clientului sa decurgă perfect.

Experientă

Avem peste 10 ani de experientă in domeniu. Detinem atestat in domeniu nostru de activitate.

Clienți mulțumiți.

Am organizat peste 500 de evenimente cu success. Nunta, botez, zi de nastere sau petrecere de companie.

Împreună formăm o echipă puternică

Te invitam sa promovezi programul nostru de marketing. Suntem aici pentru tine si asteptăm sa te cunoastem. Nu ezita, sa ne contactezi pentru orice intrebare despre sistemul de afiliere sau serviciile pe care le oferim clienților.

Contact