1

AzZa iti aduce distractie si energie la petrecerea ta.

Am crezut mereu ca nimic nu este imposibil, ne dorim sa transpunem dorintele in realitate! Sa oferim servicii unice si personalizate pe placul clientilor nostri. In scurt timp de la infiintare am reusit sa oferim servicii competitive pe piata de Dj Nunta, Dj Botez, Dj Corporate . Pentru ca ne orientam la calitatea serviciilor si nu spre cantitate.
2

Atmosfera perfecta pentru petrecerea ta!

Una dintre cele mai importante piese din constructia unui eveniment o constituie sonorizarea -iar reusita acestuia depinde in mare masura de muzica si de atmosfera creata.
3

Ne stim bine meseria (Pasiune,Implicare,Experienta!)

Faceţi o rezervare pentru următoarele evenimente: nunta, botez, corporate, petreceri private by AzZa - Noi luam in serios distracția!

Despre noi

Totul a inceput ca un hobby din pasiune pentru muzica si treptat sa transformat intr-un job full time. Am desoperit dorinta de a invata continuu ce inseamna productie muzica, mix & mastering si sesiune de inregistrari. AzZa a legat colaborari cu artisti consacrati atat pe plan national, cat si international semnând contracte cu label-uri din Germania, Evetia si Cipru. Pe acest drum am intalnit multi oameni frumosi si foarte talentati din diverse genul muzicale, artisti cu voce deosebita, instrumentisti de exceptie, percutionisti, deejay, dansatori. Toti avem ceva in comun numit..."Dragoste pentru Muzica".
Asa a luat nastere AzZa, hub-ul nostru de unde putem transmite fericire si emotie si ganduri bune. Avem secretul unei petreceri reusite! Este posibil doar prin ani de munca si foarte multe nopţi nedormite, dar ce nu face un artist pentru visul lui! Nu ne punem limite in ceea ce facem. Ne dorim sa fim mai buni, cei mai buni! Permiteti-ne sa va prezentam abilitatile noastre profesionale, prima impresie conteaza in muzica. Orice evenimet semnatura AzZa este unic, special conceput pentru show urile noastre: Intro deschidere eveniment, mashup-uri cu hit-uri interne si internationale, edit-uri la coletia de aur a muzici romanesti, rmx-uri by AzZa nepublicate pe internet, plus alte surprize!

AzZa este un serviciu disponibil in toata tara?

Echipa AzZa se deplaseaza oriunde in tara si chiar in afara tarii pentru a va sustine nunta sau evenimentul dumneavoastra, in functie de disponibilitate. Faceti din timp programare pentru Dj Nunta sa nu fi pusi in imposibilitatea de a fi prezenti alaturi de dvs.

Ce echipamente folositi?

Folosim echipamente de brand top quality:

  1. Consola Dj – Pioneer Dj (Pioneer XDJ-RX2), Numark (Numark NV II), Denon (Denon MC 7000)
  2. Amplificare: Crown Macrotech (modele 5002, 2402, 1202, 1201)
  3. Mixere: Dynacord MP7 si Soundcraft
  4. Sateliti: Outline, Peecker Sound, Turbosound, Eminence, Dynacord, Electro-Voice
  5. Lumini: Moving head Robe 250 AT & moving head Robe 250 XT, Chauvet
  6. Cabluri si conectica:  Neutrik, Cordial si Sommer
  7. Microfoane: Shure, Akg, Senheiser
  8. Procesare Sunet:  BSS Audio