Fum Greu

Gheatā Carbonicā

Fum Greu (gheata carbonica) Dansul Mirilor 

Acoperim o gama larga de servicii pentru un entertainment inedit, nunți și divertisment corporativ. AzZa Events va recomanda o serie de pachete optionale Fum Greu (Gheata Carbonica) si artificii dinsponibil doar cu unul din pachetele silver, bronz sau gold. Da, este seara dvs. magicā si doar in cateva momente incepe mult asteptatul dans al mirilor. Toate privirile sunt ațintite asupra cuplului casatorit, iar "dansul printre nori "acesta este efectul uimitor creat de dioxidul de carbon congelat care dă efectul în care dansezi în și printre nori, le ofera sansa mirilor de a avea o experiantā (unicā) de neuitat.. Ice Ice Baby.Bine de stiut! Efectul de fum greu nu declanșează detectoarele de fum, este mai greu decât aerul și rămâne mereu sub genunchi pentru a crea efectul de nor plutitor înainte de a se disipa în mod natural. Dacă doriți să iluminați și să coloraț fumul greu , acest lucru poate fi realizat folosind lumini ambientale (#uplighting) care poate fi tematică pe culori după preferințe.Cat dureazā efectul Magic ( Fum Greu)? Furnizăm aproximativ 14 kg de gheață carbonicā, aceasta va produce 10-15 minute de ceață albă, densā farā miros. Care va îmbrățișa ringul de dans indiferent de marimea acestuia și se va răspândi uniform creând efectul unui nor plutitor. Uimeste-ti oaspetii .. cu un efect special de CO2 inghetat care iti transforma nunta sau evenimentul tau intr-unul de neuitat.

Intrebari frecvente:

  1. Fumul greu este fierbinte? Absolut deloc, este rece si creat prin condensare.

  2. Creazā probleme persoanelor cu afecțiuni medicale? Pe scurt este un procedeu foarte simplu dioxid de carbon solid introdus in apa fierbinte. Nu se folosesc substanțe chimice, aditivi sau alte elemente care pot declanșa o afecțiune.

  3. Poate declanșa alarma de incendiu? Nu. Fumul greu ramane la nivelul solului, nu va urca la o inaltime mai mare de 1 metru. Nu am avut niciodata un eveniment neplacut in care fumul greu sa fi declansat alarmele.
SATISFACTIE
100
CLIENTI MULTUMITI
378
Fum Greu pentru Dansul Mirilor

Masini de fum greu ce functioneaza cu gheata carbonica.

Contact

Fumul Greu

Oferim servicii profesionale de fum greu cu gheata carbonica, pentru un eveniment de neuitat!

Momente magice

Acel moment special dansând printre nori. Oferim sfaturi de ajutor sincer în planificarea evenimentului tău.

Primul dans

Valsul mirilor este momentul principal. Recomandam fum greu (gheata carbonica) si artificii in timpul dansului.

Produse Similare