Hostess

Serviciu Hostess Nunta

Hostess Evenimente Bucuresti

Căsătoria este gloria care încununează dragostea unui cuplu. Iti doresti un eveniment memorabil si trebuie planificat in cel mai mic detaliu, o zi de bucurie care va rămâne în memoria tuturor participanților. Primirea invitatilor da startul unei petreceri de neuitat, apeleaza la un serviciu de hostess ca nunta ta sa fie lipsita de griji, oaspetii se vor simti in centrul atentiei, fiind ghidati la mese in cel mai civilizat si elegant mod.

1

IMPORTANTA SERVICIULUI DE HOSTESSE LA NUNTA?

Scapa de stresul organizarii ! Noi va punem la dispozitie personal hostess calificat pentru nunta, botez sau evenimente corporate. Cu un salut calduros conducem oaspetii Dvs. catre locul rezervat fiecaruia.
2

AzZa Hostess

Noi iti recomandam hostess la evenimentul tāu. In ziua nuntii bucurati-va din plin de un pas atat de important din viata voastrā.Totul trebuie sa iasa perfect atat pentru voi cat si pentru invitati.
3

Simplu si elegant!

Punem pret pe imaginea evenimentului tāu. Suntem o echipa tanara si dinamica, profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea fiind atuurile noastre. Serviciu Hostess este valabil doar cu unul din pachetele Silver, Bronze sau Gold.

Produse Similare