was successfully added to your cart.

Coș

De cate ori ti s-a intamplat sa iesi in oras cu prietenii pentru ca acolo ati rezervat masa, insa a doua zi cand te intreaba cineva “cum a fost?”, raspunsul tau sa fie “asa si asa” sau “nu a fost muzica ok”
Desi tu ai plecat de acasa cu chef de distractie. Sau de cate ori nu apar discutii intre prieteni referitor la locatia in care sa iesiti, din cauza muzicii. Insa trebuie sa recunoastem ca exista localuri care plac unui numar mai mare de oameni si asta doar pentru ca au o strategie privind repertoriul muzical.

De cate ori ti s-a intamplat sa iesi in oras cu prietenii pentru ca acolo ati rezervat masa, insa a doua zi cand te intreaba cineva “cum a fost?”, raspunsul tau sa fie “asa si asa” sau “nu a fost muzica ok”
Desi tu ai plecat de acasa cu chef de distractie. Sau de cate ori nu apar discutii intre prieteni referitor la locatia in care sa iesiti, din cauza muzicii. Insa trebuie sa recunoastem ca exista localuri care plac unui numar mai mare de oameni si asta doar pentru ca au o strategie privind repertoriul muzical.
Insa iesirile in oras se pot repeta si uiti de cele esuate din trecut, insa nunta este un eveniment unic si trebuie sa iasa foarte bine din prima.

Cu doua saptamani inainte de eveniment avem nevoie de la voi de anumite date care ne vor ghida in realizarea repertoriului muzical.Trebuie sa ne mulam dupa numarul de invitati, zona din care provin acestia si mai ales varsta lor. De asemenea trebuie sa avem o discutie cu mirii si nasii despre preferintele lor muzicale, cat si preferintele invitatilor. Spre exemplu daca vom avea multi invitati dintr-o anumita parte a tarii, vom cauta piese specifice din acea regiune. Fiecare invitat la nunta ar trebui sa aibe macar o piesa preferata, prin acest mod dumneavoastra va aratati respectul si recunostinta pentru invitatii dvs., iar ei vor simti ca au un mic moment al lor in evenimentul dvs.

Cum ne pregatim pentru eveniment?

Dupa ce stim toate cele de mai sus noi intocmim un playlist principal. Insa acest playlist va avea ramificatii de back-up pe care vom decide daca le aplicam sau nu in timpul evenimentului in functie de invitatii dvs. Spre exemplu daca observam ca exista multe persoane pe ringul de dans la un anumit gen de piese, cu acordul vostru vom pune mai multe piese de acel gen pentru a mentine cat mai mult atmosfera. Insa nu vom exagera. Cand simtim ca un set de invitati a facut atmosfera pe 3-4 piese si se retrag catre mese vom pune piese potrivite unui alt segment care va umple ringul de dans.

Practic noi trebuie sa oferim reprize pentru fiecare grup in parte in asa fel incat ringul de dans sa fie cat mai mult timp aglomerat. In permanenta Dj-ul este atent la invitati si la atitudinea non-verbala a acestora din timpul evenimentului. De cele mai multe ori exista unul sau mai multi lider pe ringul de dans care reusesc sa motiveze mai multi invitati sa se destinda si sa faca atmosfera. Vom colabora cu acestia fara ca ei sa isi dea seama. Aici intervine si rolul MC-ul care atrage si incureajeaza invitatii pe ringul de dans. Intre DJ si MC este o legatura stransa, iar repetitiile noastre pentru un eveniment dureaza minimum 2 zile.

Noi nu avem un playlist stabilit pentru acelasi timp de eveniment. Noi facem un playlist unicat pentru fiecare eveniment. Noi updatam playlistul si in functie de noile hituri lansate care fac furori la momentul respectiv. Experienta pe care o avem de peste 10 ani in radio, ne-a ajutat foarte mult sa intelegem cum reactioneaza publicul la muzica in functie de anumite caracteristici.

Muzica in timpul servirii felurilor de mancare va fi una relaxanta pentru a creea o ambianta placuta, timp in care nuntasii pot discuta si manca in liniste. Nunta voastra trebuie sa fie ca un hit, trebuie sa aibe si strofe (parti in care oamenii mananca si vorbesc si se relaxeaza) si anterefren (parti in care invitatii sunt incurajati si invitati pe ringul de dans), cat si refren (parti in care atmosfera este maxima pe ringul de dans). Noi trebuie sa avem grija sa alternam aceste perioade de respiro cu perioade de intensitate maxima pentru buna desfasurare a evenimentului vostru.

Daca unui fotograf i se poate intampla sa nu ii reuseasca o poza, nu este o mare problema, pentru ca are mai multe de unde poate sa aleaga. Din pacate acest lucru nu se poate spune si cu DJ-ul sau Mc-ul. In situatia in care o piesa nu poate fi redata, avem mereu la noi un backup pentru repertoriul creat pe un alt mediu de redare, iar Mc-ul este antrenat sa faca atmosfera pentru ca invitatii sa nu simta nici cea mai mica eroare care poate avea loc la eveniment. In situatia in care un microfon nu merge sau un cablu se strica, vom avea mereu la noi o a doua varianta si chiar o a treia varianta. Pe cat de nesemnificativa poate parea o astfel de eroare, ea poate strica un eveniment. Noi ne asiguram ca acest lucru nu se intampla si de aceea vom avea mereu back-up. Instalarea echipamentului se face cu 2 ore inainte de inceperea evenimentului, inainte de a incepe cununia religioasa pentru a fi siguri ca totul este pregatit si functioneaza corespunzator. Dj-ul si Mc-ul trebuie sa intre in atmosfera pentru a putea avea capacitate maxima in momentul in care sosesc primii invitati.

90% tine de noi si doar 5% tine de invitatii dvs. Restul de 5% tine de barmani si ospatari sa serveasca bauturi bune si la timp.

Leave a Reply

×