Face Painting Bucuresti 

Cand suntem mici visam! Suntem liberi! Toată lumea și toată dragostea și toată culoarea o vedem în mama ,tata, eventual frați, surori, tot ce ne înconjoară! Fericirea vine din interiorul nostru și este exprimata prin bucurie, prin culoare , prin dragostea pe care o dăruim celorlalți, în cel mai sincer mod, căci suntem copii!

Mintea copilului primește atât de multe informații și el atât de repede învață absolut orice cât ai vedea cu ochii. Copilul încă de mic visează, chiar și cu ochii deschiși, ei ne deschid noua ca adulți noi învățături, noi ca adulți învățăm noi lucruri odată cu copilul nostru.

De ce am spus aceste lucruri? Pentru ca noi oamenii trebuie sa lăsăm copii sa viseze și sa isi trăiască acea copilărie minunata cu multa iubire și libertate, culoare și plina de peripeții , ca ei sa creasca în armonie și sa ajungă oameni buni, pozitivi, cu viitor, cu încredere, cu curaj, cu responsabilitate, cu credință, cu învățături și toate lucrurile minunate de pe pământ.

Copii isi caută și un super-erou sau un personaj pe care îl văd un ideal ce tind sa îl asemene cu Tatal sau cu ceea ce ar vrea el sa devină, sau pur și simplu îl văd ca pe o stare prin care isi pot exprima ei  diverse emoții. De aici aducem culoarea care poate fi transpusa pe fata si/sau pe corp. Atunci când vrei sa ii aduci ceva special la ziua lui onomastica, sau pur și simplu vrei sa fie personajul preferat la serbare, la petrecerea de Halloween, de Crăciun, de botez sau vrei sa bucuri toți copii de la nunta și sa ii transformi în ceea ce ei visează sa fie în acea zi, cu siguranță o astfel de alegere ii vor face fericiți.

Imaginează-ți ca poate deveni o zana a florilor, un super animăluț preferat, cum ar fi urs panda, un tigru curajos, leul regele pădurii sau cățel, un super-erou iron-man, batman etc. Se numește Face Painting.

Dăruiește copilului tău o experienta, câteva ore sau chiar o zi în care poate fi cine isi dorește și bucuria va dăinui în sufletul sau. Doar cu câteva tuse de culoare speciale pentru pictura pe fata și corp poți transforma o zi, într-una magica , cu povesti în care joaca toate personajele.

Picasso spunea : “ Everything you can imagine is real” acesta este motto-ul meu sa spun asa și în orice realizez mă duce cu gândul tot acolo. Va Imaginați cata distracție pe copii, deodată ce sunt transformați în personajele lor preferate?

 

Pentru programari, va rugam apelati numarul: 0767.164.367 (DanielleS)
×