DJ-ul nostru va selecta cu profesionalism cele mai mari hituri din 2010 pana in prezent, toate prietenoase pentru copii, incluzand si cele mai iubite soundtrack-uri clasice Disney. Copiii sunt florile vietii noastre si cu sigurantā cea mai mare comarā pentru parintii lor. Personalul nostru este calificat si pregātit nu numai pentru a incinge atmosfera, ci si pentru a supraveghea foarte atent activitatea micuțiilor dvs. De asemenea AzZa Kids, oferā o selecție largă de clovni și personaje fanteziste, pictura pe fata, magicienii care vor transforma evenimentul copiilor dvs. într-o experiență cu adevărat interesantă și distractivă.
Copiii adoră muzica, dansul și cântatul, iar rezultatele cu sigurantā pot fi strălucitoare. Fiecare copil are un anume talent, trebuie doar descoperit! Cand eram copii toată această tehnologie nu exista, dar dorința de a cânta si dansa nu lipsea cu siguranță, chiar dacă trebuia să ne mulțumim cu microfoane improvizate.Dacă ai o viitoare vedetă pop acasā si intreaga familie adorā sa cante si sa petreceti timpul liber impreuna cantând, karaoke-ul este o idee excelentă la super petrecerea copilului tāu. Avem experiența necesară pentru a vā asigura că petrecerea copilului dvs. va fi un succes memorabil.

HAVE FUN !!!

DJ Petrecere Copii

Kids Dj Party este soluția ideală pentru copiii care doresc să le ofere prietenilor lor momente de pură distracție și divertisment.

Divertisment pentru cei mici

Venim oriunde cu plācere: evenimente private, aniversare, serbari scolare, evenimente publice, evenimente corporative, organizatii de caritate, tabere de zi sau vara.