Foto&Video Nuntă si Botez Bucuresti

Vezi întreaga noastră colecţie cu Amintiri De Neuitat.

Verifică Disponibilitatea
Filmări Nunți

Videograf Nunta

Evenimentul Nuntă este un moment in viata noastră care de desfasoara cu milioane de emoții, mulți invitați si tot felul de traditii in funcție de preferințe, iar timpul este cel care pur si simplu zboară si ne trezim ca petrecerea s-a incheiat. Un astfel de moment, trebuie surprins si in cele mai interesante miscari si pasi pe care ii fac mirii, nasii si in sine petrecerea cu totii cei prezenti.Timpul nu il mai putem da inapoi, dar un video il putem da pe replay oricand dorim, de aceea suntem aici sa va oferim calitate, seriozitate, profesionalism.

Filmări Botez

Videograf Botez

Evenimentul Botez, este un moment sfânt, plin de emoții, dragoste, bucurie. Micuțul sau micuța/ micuții trec prin acest minunat proces pentru a primi numele ales de parinti și binecuvântarea Domnului . Noi ne dorim sa surprindem aceste minunate momente in care este creștinat, imbaiat, schimbat impreuna cu nașii in hainele frumoase și elegante și tot ce inseamna acest ritual și petrecerea care ii este dedicată micuțului/ ei .

Videograf Majorat, Banchet, Evenimente Private

Evenimentul zile de naștere sau corporate sunt momente in care dorești sa spui stop timpului, momente in care te distrezi cum știi mai bine, alături de cei dragi, prieteni și cunoștințe sau in cazul corporate, alături de colegi.Cu siguranța revederea videoului cu ceea ce s-a întâmplat la ziua ta sau la petrecerea corporativa te va uimi și chiar poate te face sa razi . Cu siguranța in viața cu astfel de momente, nu te mai întâlnești, nu mereu avem parte de astfel de petreceri de aceea trebuie sa trăiești la maxima intensitate fiecare eveniment din viața ta.Fiecare eveniment in sine este un moment unic. De aceea dorim sa va rămânem in amintirile dumneavoastră cu placere prin munca noastră depusă.

Tehnologia ultraHD(4k)

Un videograf profesionist dotat cu aparatură de ultimă generație îți va oferi o imagine highquality. Garantam o imagine clară pe orice televizor Smart, 4K, LED.

Uită-te ce magie se întâmplă.

Vom suprinde in detaliu cele mai valoroase momente din cadru evenimentului Dvs. pentru amintiri de neuitat. Calatorim inapoi in timp pintr-un simplu play.

Echipa potrivita pentru tine

Suntem pregătiți sa va fim alături in orice clipa importantă din marele eveniment din viața Dvs. Pentru ca materialul final sa fie unul artistic, e nevoie de un montaj profesional.

Esti pregatit sa spui ”Da” ?

Ne dorim sa surprindem momentele cele mai frumoase din viata dumneavoastra in cele mai mici detalii. Si raspunsul “da” este calatoria catre adevarata aventura a vietii impreuna.

Atenție, se filmează!

Magia emotiilor și a dragostei va fi mereu un motiv de bucurie și deși așteptarea uneori pare grea merita din plin . Uniunea a doua persoane care se iubesc este un moment de neuitat.

Cameraman Evenimente

10% Reducere

Pentru evenimentele ce au loc duminica, oferim un discount de 10%

Oferta Preturi Foto&Video Nuntā

Nunta SILVER

1 cameraman
1 fotograf
Filmare Full HD
Montaj Profesional
Predare material DvD (cu coperta) si Usb Stick

900 Euro

 

Nunta BRONZE

1 cameraman
1 fotograf
Filmare 4K HQ
Montaj Profesional
Predare material pe HDD-ul Clientului.

1050 Euro

 

Nunta GOLD

2 cameramani
2 fotografi
Filmare Full HD
Montaj Profesional
Predare material DvD (cu coperta) si Usb Stick

1600 Euro

 

Oferta Preturi Foto&Video Botez

Botez SILVER

1 cameraman
1 fotograf
Filmare Full HD
Montaj Profesional
Predare material DvD (cu coperta) si Usb Stick

500 Euro

 

Botez BRONZE

1 cameraman
1 fotograf
Filmare 4K HQ
Montaj Profesional
Predare material pe HDD-ul Clientului.

650 Euro

 

Botez GOLD

2 cameramani
2 fotografi
Filmare Full HD
Montaj Profesional
Predare material DvD (cu coperta) si Usb Stick

900 Euro

 

Stim cat de important este evenimentul tau.

Unul din cele mai importante evenimente din viata noastra este nunta, apoi botezul, zile de nastere etc. Evenimente corporate. Momente ce merita toata atentia noastra, a profesionistilor sa avem grija ca totul sa decurga perfect .

De ce sa colaborezi cu AzZa Studio?

Te aducem in fața unui film in care Dvs. sunteți actori principali. Cadrele cele mai frumoase sunt surprinse prin naturalețea și iubirea împărtășită prin gesturi, mângâieri, priviri. Da! Avem experienta necesară si suntem nerăbdători să colaborăm.

Portofoliu

Filmari video Nunta/Botez/Evenimente Private

Elena si Marian

Simona si Cosmin

Simona si Andrei

Botez Patricia Antonia