Magic Show

TANIA MAGIC SHOW

AzZa Events Prezinta: Spectacol de magie inedit în cadrul evenimentului tău.

Beneficiile pe care le aduce un magician petrecerii tale

Ați auzit, probabil, de multe ori : „magicienii au puteri supranaturale”, „magia este pentru copii”, „magicienii fură portofele”, și câte și mai câte… Știm, pare amuzant, dar încă sunt destui oameni care cred asta.Trecând peste aceste preconcepții, încercăm să prezentăm magia ca pe o modalitate de entertainment, tot mai des întâlnită în zilele noastre.

 

UNEȘTE OAMENII

Chiar dacă invitații la o petrecere au lucruri ce îi aduc împreună la acea petrecere (fie sunt angajații aceleiași firme la petrecerea de Crăciun, fie sunt rudele și prietenii mirilor, ș.a.m.d) ei sunt diferiți ca indivizi (concepții, mediu de viață, ș.a.m.d.). E greu sa lege discuții din senin, pe teme generale, unele fiind chiar riscante și nici nu vrei să stea toți pe telefoane. Aici intervine utilitatea unui spectacol de magie, si nu genul de spectacol unde toata lumea sta pe scaune, privește, aplaudă, după care se întorc nepăsători la friptura din farfurie. Spectacolele de magie oferite în cadrul petrecerilor marca AzZa Events sunt interactive, astfel invitații devin parte activi, simțind nevoia să se implice. În acest fel ei vor avea un numitor comun, un subiect pe baza căruia să deschidă ușor conversații și să lege prietenii.

FACE CA PETRECEREA SĂ FIE UNA REMARCABILĂ

Să fim serioși! Când organizezi o petrecere, vrei să fie una memorabilă și să fii apreciat pentru modul de organizare. La urma urmei, toate petrecerile se aseamănă între ele... Mancare, muzică, dans, iar unii mai îndrăzneți apelează la formații de dansatori. Spectacolele de magie oferite de AzZa Events sunt o noutate pentru piața românească, așa că îți cresc șansele ca petrecerea ta sa fie cea mai tare din câte ai participat. Numerele din show sunt alese in functie de profilul evenimentului asa că se va imbina perfect cu restul programului. Nu te aștepta să vezi iepuri scoși din pălărie si asistente tăiate în două, ci numere personalizate și relevante pentru vârsta, mediul, mentalitatea și nevoile invitaților tăi.

“VREAU O ȚARĂ CA AFARĂ!”

Da! Trebuie să recunoaștem că importăm tot mai multe obiceiuri și indei din Occident... și ăsta e un lucru bun. Fii sigur că invitații tăi au văzut, măcar o dată în viață, un video cu magie care le-a sucit mințile. Nume importante ca David Copperfield sau Dinamo au ajuns pe la urechile lor, dar la nivel local ne raportăm la numele Iosefini, pe care mulți il consideră puțin prăfuit. Ei bine, magia a evoluat și în România, iar magicienii colaboratori AzZa Events au pregatirea necesarā. Este ocazia unică pentru a-ți surprinde placut invitații, într-un mod unic.
1

Magician Evenimente Nunta

Ziua nuntii dvs. este de departe cea mai tare petrecere pe care o veti organiza vreodata pentru prieteni si familie. Oferind un divertisement uimitor de magie la nunta, ziua ta cea mare va ramane memorabilā in mintea celor dragi.
2

Magician Evenimente Botez

Spectacol de magie pentru copii si adulti, o experientā de neuitat la petrecerea celui mic. Spectacolul nostru aduce un nivel de emoție și magie pentru a distra publicul de toate vârstele.
3

Magician pentru copii

Hocus Pocus..! Un magician este o modalitate excelentă de a-ți distra oaspeții la evenimentul tāu, incepând de la mic la mare. Oferim spectacole unice de magie/comedie pentru copii.

Show-Uri De Magie La Evenimentul Tau.

Magician Show : Pentru orice tip de petrecere nuntā, botez, corporate, private party.
Contact