Picturā pe pereti by

DanielleS

Pictura El si Ea

Picturile pe pereti personalizeaza si scot din anonimat orice spatiu, ofera un ambient unic, fiind realizate manual.

Cadou pentru nași

Portrete sau ceva semnificativ pus pe hârtie și înrămat, sau poate un colț de culoare in camera sau orice colț al casei, chiar poate fi un cadou perfect și unicat .

Picturi Decorative Unicat

Camera voastra sau a copiilor d-voastra, putina culoare contează atât de mult pentru suflet ca atunci când le privim , ne aduce liniște .

Pereti pictati, interioare unice și personalizate.

Cere Ofertā

Invitatii pictate manual

Tricouri pictate manual

Place-Card-uri Pictate Manual

Cadouri pictate manual

Accesorii Pictate Manual

Picturi pe pereti Bucuresti

Picturā Pe Pereţi Bucuresti by DanielleS

Desi sunt artist vizual, am terminat sectia moda din cadrul facultatii de arte decorative si design UNArte , imi place sa las cate o parte din sufletul meu in tot ce fac si asa ma pot simti completa. Sunt milioane de lucruri care iti invadeaza mintea si cred ca daca le asterni usor usor reusesti sa ajungi intr-un punct in care te regasesti cel mai mult , dar cum in viata suntem Intr-o continua cautare , dezvoltare si miscare, totul evolueaza foarte repede, mereu ne readaptam la tot ce este nou, trebuie sa ne pastram mereu esenta. Vreau sa vorbesc putin despre aceasta experienta a pictatului pe pereti care era si este in continuare o escapada de la realitate in lumea culorilor si a imaginatiei, un colt de rai In Care ma retrag de fiecare data . Va astept cu drag sa imi spuneti dorintele voastre si sa imbracam fie un colt fie un perete, o bucatica in ceea ce vrem Sa avem in casele noastre, loc de lucru, atelier, birou, etc.
As vrea sa vorbesc despre culori, Eu folosesc Acrilice aceasta tehnica de decorare a peretilor se executa cu vopsea pe baza de apa (acrilic), avand avantajul ca suportul ( si anume– peretele pe care va fi realizata pictura) nu necesita o pregatire speciala in prealabil. Vospseaua acrilica este rezistenta in timp si nu are miros, este non-toxica si poate fi mata sau sidefata.Camera copiilor este acel loc care necesita mai multa atentie, cu totii me dorim ceva mai special pentru copilul nostru pentru ca fiecare copil este special pentru fiecare parinte iar camera copilului poate fi mai speciala, mai unica prin culoare .Camera copiilor este o zona aparte, cu o atmosfera basm, o lume plina de culoare. De la pesonajele pline de viata din filmele de desene animate, la elemente din natura, de la mesajele educative la obiecte amuzante, toate aceste elemente pot fi realizate pentru a crea o atmosfera armonioasa si plina de viata in camera copilului.

Va astept cu drag sa realizam un colt de rai in orice loc doriti.

“Everything you can imagine is real “ Pablo Picasso

Va prezentam câteva idei care le putem stabili impreuna pentru a va colora intr-un mod unic dorințele. Deși ne ocupam cu pictatul pe pereți, creativitatea și ideile sunt la mare cautare de aici plecam către alte ramuri care se pot transpune nu numai pe pereți ci și pe obiecte sau pur și simplu pe hârtie frumos înrămată sau ambalatā . Pereți pictati… cum ar fi un colț cu un semn decorativ sau ceva reprezentativ și data nunții voastre.

Scrie-ne cateva randuri despre ideea ta.

contact@azza.ro

Pentru intrebāri așteptām telefonul tău.

0767.164.367